понеділок, 29 серпня 2011 р.

Тернопільський “Сокіл” виступив проти “носія чорної музики” Тіматі


Тернопільська міська молодіжна громадська організація “Сокіл” виступає категорично проти приїзду в файне місто Тернопіль російського репера Тіматі, чий концерт запланований на дев’яте вересня. Так званий Mr. Black Star є носієм лише матеріальних цінностей котрі виступають на противагу всього духовного, що є в нашої нації. Це наносить непоправну шкоду молоді, що наслідує його. Адже, замість шляхетних і благородних ідеалів людини, вона бере за пріоритетні цінності життя так званих “мажорів” : алкоголь та розпуста. 

 

Причиною прихильності молоді до “чорної” культури є безтурботне життя без жодних сімейних обов’язків, та прикладання зусиль до чого небудь, легкодоступні дівчата, різноманітні наркотики та мрії жити “на широку ногу” не роблячи нічого.

На даний момент активісти “Соколу” заклеїли афіші з анонсом виступу Тіматі листівками з написом „Ідея нації проти деградації. Проти поширення матеріалістичних цінностей, глобальної мультикультури, блядства".

За останні роки настільки вульгарна особа в наше місто ще не приїжджала. Це виродок, який збочує молодь. Якщо подивитися його кліпи, стає зрозуміло які цінності він пропагує – розпусту та алкоголь", — заявив голова ТММГО„Сокіл" Ігор Бойчук.

Бойчук вважає, що запрошувати в українське місто Тіматі взагалі нелогічно.
Він носій чорної музики, яка взагалі не притаманна нашому народові", — підсумовує націоналіст.

Члени ТММГО “Сокіл” і надалі будуть реагувати на подібні заходи, котрі несуть загрозу деградації української нації

                                                                              Христина Сторожук

Немає коментарів:

Дописати коментар