середа, 24 серпня 2011 р.

Незалежність – недоконаний факт. За неї потрібно кожен день боротися, прикладати зусиль.


24 серпня 2011року в м. Шумськ відбулись урочисті святкування до Дня незалежності України.Присутні мали можливість насолоджуватись виступами місцевих гуртів, скоштувати традиційних вареників та щедро прикрашених духмяних короваїв.
Відвідав захід заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Свобоода», радник голови Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

"Шановна громадо, шановні шумчани, прийміть найщиріші привітання зі святом Дня незалежності. Для української нації це дуже величне, довгоочікуване свято. Адже, саме за незалежність гинули наші славетні герої.
 Шумщина – це край справжніх патріотів, які боролися та захищали рідну землю. Тут зароджувалась Українська Повстанська АрміяХлопці брали зброю в руки і йшли воювати за свою матір, захищати свою землю, з синьо-жовтим прапором та гербом начолі.
Дуже прикро, що на двадцятому році незалежності наша влада не визнає цих героїв.
Вона скасовує звання «герой України» у Степана Бандери, Романа Шухевича, ухвалює злочиння закони про червоний прапор, встановлює пам`ячники катам української нації Й.Сталіну та Катерині II. Такі дії говорять, що влада не є українською. Вона не відстоює наші традиції та ідеали.
Двадцять років існування Української держави це двадцять років боротьби за неї. Адже незалежність – недоконаний  факт. За неї потрібно кожен день боротися, прикладати зусиль." - зазначив Михайло Головко.

                                                                                                 Христина Сторожук

Немає коментарів:

Дописати коментар