четвер, 28 липня 2011 р.

Михайло Головко привітав машканців Ланівців з днем міста

      28 липня 2011 року мешканці міста Ланівці, що на Тернопільщині, зустрічали подвійне свято – вшановували пам'ять святого князя Володимира Великого та відзначали день міста.

      Урочисте дійство відбувалося у центрі Ланівців. Святкування відвідали представники органів місцевого самоврядування, свободівець-секретар Тернопільської міської ради Ігор Турський та заступник голови обласної організації ВО "Свобода" Михайло Головко. Перед початком концерту гостей запросили на сцену, де вони звернулися зі словами вітання до місцевої громади.

      "Шановна громадо, шановні ланівчани, дозвольте привітати вас зі святом дня міста. Українська нація є глибоко духовна та моральна; вона має свої традиції, цінності. Незважаючи на те, що протягом багатьох років ми не мали власної держави – ми мали внутрішній дух, який дозволив нам вистояти. Усі перешкоди та негаразди, які траплялися на нашому шляху, ми гідно зустрічали. Українці мужньо бралися до зброї та боронили рідну землю. Та, на жаль, теперішня влада не хоче пам'ятати наших героїв, таких як вояки Української Повстанської Армії. Ми віримо, що прийде час, коли українських героїв будуть шанувати та пишатимуться ними. Лановеччина – це край справжніх патріотів, які боролися та захищали рідну землю", – зазначив заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Михайло Головко.

Немає коментарів:

Дописати коментар