понеділок, 4 липня 2011 р.

Тернопільський «Сокіл» здобув перемогу на змаганнях з міні футболу


 Завершився четвертий традиційний турнір з міні-футболу серед збірних команд молодіжних громадських організацій, команди Тернопільської міської ради та команди Тернопільської обласної державної адміністрації приурочений до Дня молоді «МОЛОДІЖНИЙ КУБОК - 2011».
Змагання тривали продовж двох днів, 02 – 03 липня 2011 р. , у парку «Топільче» на футбольному майданчику зі штучним покриттям. У них взяли участь вісім команд : ТММГО «Сокіл», ТМГО «Патріот України. Галицькі Сотні.», «Дружба», «Молода просвіта», «Наше майбутнє», «Спека» і владні команди  Тернопільська міська рада  та Тернопільська обласна державна адміністрація. Всі вони були поділені на дві групи. Абсолютними переможцями серед своїх , здобувши три впевнені перемоги,  у пів фінал вийшла команда ТММГО «Сокіл». Слідом за ними туди ж потрапила команда «Дружба». З другої групи у пів фінал вийшли команди Тернопільської міської ради та Тернопільської обласної державної адміністрації. Гра у ньому була запеклою, адже ,на кону стояв кубок, а хто б не хотів його отримати.
         Під час змагання команд «Сокіл» та Тернопільська міська рада склалась неоднозначна ситуація – рівний рахунок. По правилам гри учасникам потрібно було пробити післяматчеві пенальті. В так званій футбольній лотереї перемогу здобула команда «Сокіл» і цим самим отримала місце у фіналі, де зустрілася з командою «Дружба». Не зважаючи на втому і хвилювання, соколята таки вибороли перше місце і отримали перехідний «Молодіжний кубок», друге місце посіла «Дружба», третє місце на турнірі здобули представники Тернопільської міської ради, а четверте у команди облдержадміністрації. Також на змаганнях були визначені кращі учасники турніру , які були нагороджені призами.
         «Змагання були не простими. Адже, погода, так би мовити, «підкачала» і грати футбол під час дощу заняття не з простих.зазначив голова Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Сокіл» Ігор Бойчук, - Хоча турнір був дружнім, боротьба в ньому йшла запекла. Здобути перемогу було не легко, але ми це зробили. Нам вдалося довести, що на даний час ми -  «Сокіл»  найкращі. Надіємось, що це не остання наша перемога в подібних змаганнях. Ми плануємо і надалі перемагати.»

                                                                                      Сторожук Христина

Немає коментарів:

Дописати коментар