четвер, 28 липня 2011 р.

Михайло Головко: Ми повинні зробити все, аби здобути дійсно українську державу, про яку мріяли наші предки

     28 липня 2011 року, з нагоди відзначення пам'яти святого рівноапостольного князя Володимира Великого, у селі Ліски Збаразького району Тернопільської области відбулося урочисте богослужіння.

     На Літургії був присутній заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко. По закінченні богослужіння він звернувся з привітальним словом до присутніх парафіян.

     "Дозвольте привітати вас із храмовим святом. Хочу побажати міцного здоров'я, щоби Бог оберігав усіх українців та духовно збагачував. Адже ми – нація побожна, яка завжди прислуховувалась до Господа. Наші предки завжди дбали про духовні цінності, які передавали наступним поколінням. Ми маємо збагачувати і зміцнювати цей скарб. Але, на жаль, сьогодні обставини складаються так, що в державі влада не відстоює українські цінності, не пам'ятає і не хоче знати нашої історії. Зараз робиться все, щоб народ зубожів. Саме тому боротьба за українську націю досі триває.
     Ми повинні розуміти, що найбільшим гріхом для нас зараз є – продати свою душу, як це робить дехто. Вони продають свої голоси за копійки і, тим самим, втрачають себе як людину, перетворюються на звичайний товар. А нинішня злочинна влада саме цього й прагне. Їй байдуже до наших інтересів, мови, української церкви, бо це все їм вороже і чуже. Наш святий обов'язок – ставати на боротьбу за національні інтереси. Мусимо зробити все, аби здобути дійсно українську державу, про яку мріяли наші предки і за яку вони проливали кров", – наголосив свободівець Михайло Головко.


                                                                                                    Сторожук Христина

Немає коментарів:

Дописати коментар